Sivá predsieň – Vytvorte tlmený a elegantný dizajn pomocou dlažby

Predsieň, ktorá denne čelí špinavým topánkam, mokrým dáždnikom, bicyklu, množstvu sieťok a kartónových krabíc, musí byť nielen praktická, ale aj esteticky príťažlivá. Je to totiž prvé miesto, ktoré uvidíte po príchode domov, a zároveň prvý dojem, ktorý si o vašom domove vytvoria vaši hostia. V týchto podmienkach sa sivá farba v predsieni javí ako jedno z najpraktickejších a najuniverzálnejších riešení. Pozrime sa na dôvody, prečo je to tak!

Šedá stena

Chceme zdôrazniť, že sa zameriavame výlučne na porcelánovú kameninovú dlažbu, pretože sme presvedčení, že v predsieni ponúka dokonalé spojenie estetiky a funkčnosti, ktoré vydrží roky. A prečo práve táto voľba? Objavte 5 hlavných výhod porcelánovej kameniny do predsiene.

Ako sivá predsieň zapadne do rôznych štýlov bytového dekoru?

Skvelou správou je, že sivá farba sa hodí prakticky ku všetkému. Ako jedna z najuniverzálnejších farieb sa ľahko kombinuje s rôznymi interiérovými štýlmi – či už je to tradičný drevený štýl, glamour, boho alebo námornícky. Sivá predsieň sa bez problémov prispôsobí a vždy bude pôsobiť harmonicky. Jej neutrálny tón poskytuje ideálne pozadie pre akcentovanie s inými farbami.

Sivá izba

Inšpirácie pre sivú predsieň:

Charakter sivej farby sa líši v závislosti od použitého inšpiračného materiálu, farby či textúry, a rovnako dôležitý je aj výber konkrétneho odtieňa – svetlejšieho alebo tmavšieho. Je rozhodujúce určiť, či má sivá dominovať alebo len dopĺňať, napríklad bielu.

Dizajnové nápady z našej ponuky

Mestský betón

Pre milovníkov mestského a postindustriálneho štýlu je ideálna keramická dlažba inšpirovaná betónom, ako napríklad z kolekcie Epoxy od Monolith. Vďaka nejednotnej štruktúre oživí interiér a minimalizuje potrebu častého čistenia.

Odolný kameň

Kamenná dlažba inšpirovaná prírodou, ale s chladnejším výrazom, poskytuje predsieni odolnosť a unikátny dizajn, ktorý vašich hostí ohromí už pri príchode.

Biela a sivá predsieň

Kombinácia sivej a bielej v keramických obkladoch inšpirovaných mramorom, ako sú kolekcie Pietrasanta alebo Speccio Carrara, ponúka elegantný a nadčasový vzhľad. Väčšiu predsieň môžete oživiť kombináciou s tmavšími farbami pre viac hĺbky.

Biela a sivá predsieň

Ako oživiť sivú predsieň?

Sivá farba sa vynikajúco kombinuje s väčšinou farieb, čo vám dáva veľkú slobodu pri výbere doplnkov.

Môžete zvoliť napríklad:

  • Tmavozelenú pre krásny kontrast medzi mestom a prírodou.
  • Neónové doplnky pre šťavnatý oživenie.
  • Pastelové tóny pre zjemnenie a zútulnenie atmosféry.
  • Doplnky pripomínajúce drevo, pretože kontrasty robia svet zaujímavejším.

Doplnky v predsieni

 

Prevzaté z Tubadzin.pl


Šedá předsíň – Vytvořte tlumený a elegantní design pomocí dlažby Sivá predsieň – Vytvorte tlmený a elegantný dizajn pomocou dlažby