Svetlá kúpeľňa s drevom ako stredobodom

Priestranná kúpeľňa s voľne stojacou vaňou je zdobená keramickým drevom Wildland v podobe dlhých dosiek vo vzhľade bieleného duba (upevnených vertikálne na stene za vaňou a paralelne na podlahe), ako aj rezanými dekoráciami usporiadanými do vzoru rybej kosti. Obklady pripomínajúce drevo dokonale ladia s dreveným stropom, poličkou pod umývadlom a azurovou prútenou lampou.

Inšpiráciu u nás môžete hľadať nielen na kúpeľne ale aj napríklad na zariadenie domácej kancelárie.

Svetlá kúpeľňa s drevom, prečo je to dobrá kombinácia?

Kúpeľňa obložená drevom je hitom. Zavedením takéhoto keramického dekoračného prvku do interiéru opticky zväčšíte priestor. Zároveň udržíte štýl kúpeľne v nadčasovom tóne v súlade s najnovšími interiérovými trendmi.

Úžasnou inšpiráciou na vytvorenie organickej, prírodnej a nadčasovej kúpeľne je obklad stien keramickým obkladom, ktorý imituje drevo. Vaša svetlá kúpeľňa s drevom môže byť útulná, príjemná a pohodlná. Keramika imitujúca drevo sa hodí do škandinávskeho, moderného, industriálneho alebo dokonca loftového štýlu.

Kolekcia Wildland Light

Svetlá kúpeľňa s drevenou podlahou alebo stenami zdobenými krásnymi odtieňmi imitácie drevených dosiek je útulná a napomáha každodennému odpočinku počas dlhých kúpeľov. Miestnosť, v ktorej vládne drevo, nikdy nestratí svoj štýl. Snívate o miestnosti, ktorá je dokonalá v každom ohľade? Obklady z imitácie dreva WOOD CRAFT WHITE STR sú kombináciou, ktorá spája funkčnosť, praktickosť a nadčasovosť.

Farby v svetlej kúpeľni, úspešné kombinácie

Najlepšie farebné kombinácie pre svetlé kúpeľne s drevom sú: biela a béžová, hnedá a čierna, béžová a zelená. Tieto farby sa dajú ľahko kombinovať aj s keramikou, ktorá imituje prírodné drevo. To dodáva dizajnu sofistikovaný nádych. Každý kúpeľ v takejto miestnosti bude čistým potešením.

Kolekcia Craftland Brown

Veľká a malá kúpeľňa s drevom je kombinácia, ktorá poteší v každom ohľade. V svetlých kúpeľniach môžete použiť tmavšie odtiene imitácie dreva ako napríklad WOOD SHED NATURAL STR ale aj svetlejšie.

Rozhodnite sa pre prirodzenosť a vyberte si osvedčené kombinácie. Dominantnou farbou číslo jeden v kúpeľniach s imitáciou dreva je béžová. Môžete si vybrať aj doplnkové farby, ako je biela, hnedá, čierna alebo fľaškovo zelená. Štýlové doplnky v zlatej, striebornej a čiernej farbe zvýraznia kompozíciu malej kúpeľne s imitáciou dreva.

Sivá alebo snáď biela kúpeľňa?

Minimalistická kúpeľňa v dreve nebude vôbec nudná. Použite sivú, aby ste zjemnili a zároveň zatraktívnili usporiadanie. Minimalizmus, industrializmus a tiež modernosť – kúpeľňa zo svetlého dreva v tomto štýle v kombinácii so sivými doplnkami je kompozícia hodná kráľovskej rodiny!

Kolekcia Flywood Honey

Sivé odtiene sú klasickou a elegantnou paletou farieb. Dokonale sa kombinujú s imitáciou dreva na keramických obkladačkách. Vyberte si z najsvetlejších a extrémne tmavých odtieňov sivej. Hneď ako vstúpite do malej kúpeľne s drevom a sivými stenami, pocítite, že usporiadanie oplýva originalitou.

Malá svetlá kúpeľňa s drevom – na čo nezabudnúť?

Malá, svetlá kúpeľňa je miesto, ktoré sa môže stať vašou osobnou oázou pokoja a harmónie. Pridaním drevených prvkov do nej môžeme vytvoriť priestor, ktorý vyžaruje teplo a prirodzenú krásu a zároveň je mimoriadne funkčný.

Pri zariaďovaní takejto kúpeľne sú kľúčovým prvkom keramické obklady s imitáciou dreva. Tieto jedinečné obkladačky spájajú pôvab prírodného dreva s praktickými výhodami keramiky – ľahko sa udržiavajú, sú odolné voči vlhkosti a trvanlivé. Predstavte si jemné, svetlé tóny dreva, ktoré dodávajú útulnosť a aj v tej najmenšej kúpeľni pôsobia priestranne a živo.

Kolekcia Oldwood Crema

Ak chcete kúpeľni dodať ešte viac šarmu, môžete sa rozhodnúť pre detaily v teplých prírodných tónoch – drevené akcenty, ako sú poličky, rámy zrkadiel alebo drobné doplnky, ktoré podčiarknu prírodný charakter priestoru. Vďaka týmto drobným prvkom bude vaša kúpeľňa vyžarovať pokoj a podporovať relaxáciu.

 

 

Prevzaté z Paradyz.pl


Světlá koupelna se dřevem jako středobodem Svetlá kúpeľňa s drevom ako stredobodom